Paras en paul
Tango Atelier
 
 


Tango Training

drie dagen intensief en doelgericht werken aan je eigen volgende stap!

Tango Training is een professionele én persoonlijke aanpak voor dansers die hun dans substantieel willen verbeteren. Eerst onderzoeken we samen wat de volgende stap in je tango-ontwikkeling zal zijn. Daarna maken we een 'plan van aanpak' waarin we vastleggen welke doelen je wilt bereiken en hoe je dat kunt doen. Je krijgt een aantal oefeningen, huiswerk, video-feedback en aanwijzingen voor je partner om jou te helpen.

Daarna gaan we een aantal dagen aan de slag met korte privélessen, begeleidde practica, coaching sessies, workshops, oefensessies en een practica met een docent in een echte milonga. Op die manier werk je geconcentreerd samen met je partner aan je volgende stap.

Bij de tango training werken we in een kleine groep van 3-4 paren per docent. We zorgen ervoor dat je steeds verder werkt aan je persoonlijke doelen en geholpen wordt door je partner en de groep. Waar het om draait is dat je echt (hard) gaat werken aan je volgende stap en niet loslaat totdat die er echt en voor altijd in zit.

Tango Training is geschikt voor dansers die intensief en gemotiveerd willen werken aan de eigen ontwikkeling. Je moet een goed basisniveau hebben en je eigen dans kunnen evalueren, oefeningen in detail uitvoeren en je partner feedback kunnen geven.

Interesse
If you are interested in a tango training or would you like to organize one together with us, write us an email.